Pelletkachel Klover

Klover de pelletkachel met een snelle ontsteking, roterende brander korf, pellet cruise control. Op sommige modellen kan de ventilatie uitgeschakeld worden.

Pellet inbouwhaard Mono 1000 Air

De Mono is dankzij de compacte maatvoering een ideale pelletkachel voor bestaande situaties waar u uw oude inzet houtkachel wilt vervangen. .Het vullen kan eenvoudig, doordat de kachel naar voren uitschuifbaar is of via een vul lade.

Pelletkachel Klover Diva Wood Air / multi Air

Deze prachtige vlakke kachel van Klover is aan de boven en onderzijde bekleed met een prachtige steensoort. Met een diepte van slechts 27 cm neemt deze kachel weinig ruimte in. Deze kachel is standaard voorzien van wifi. Deze kachel is beschikbaar in een multiAir versie.

Pelletkachel Klover Miss Air

De Miss air een kleine compacte pelletkachel voorzien van alle innovaties die de werking en de levensduur van de kachel ten goede komen. Standaard voorzien van een regelbare ruimte ventilator, automatisch reinigende brander bak, cruise control systeem, standaard WIFI!

Pelletkachel Klover Multi-Soft

De Multi Soft behoort tot de nieuwste generatie pelletkachels. De zelfreinigende brander zorgt voor urenlang stookplezier zonder schoonmaken. Door de grote ruit, krijgt het mooie vlambeeld extra aandacht. De Multisoft is voorzien met de mogelijkheid voor een afvoer aan de bovenkant.

Pelletkachel Klover Dama Air soft / Dama Multi air

Klover Dama Air en Multi air zijn voorzien van volledige uitschakelbare ruimteventilatoren. Een brushless pellet schroefmotor zorgt voor een uiterst stille werken van de kachel. Boven en onderste steen zijn in verschillende kleuren beschikbaar.

Pelletkachel Klover Oblò Air

De pelletkachel Oblò Air van Klover met zijn mooie ronde vorm is voorzien van een sterke ventilator die naar wens volledig kan worden uitgeschakeld. Hierdoor kan de pelletkachel volledig stil zijn werk verrichten. Voorzien van wifi, roterende brander korf, aslade, Pellet Cruise Control.

Pelletkachel Klover Brera Soft Air

De pelletkachel Brera is een strak vormgegeven pelletkachel voorzien van een sterke ventilator die naar wens volledig kan worden uitgeschakeld. Hierdoor kan de pelletkachel volledig stil zijn werk verrichten. De Brera soft air is met boven- of achter aansluiting leverbaar.

Klover Soft 80/100

De Klover pelletkachel SOFT 80/100 is beschikbaar in 7 of 9 kW. Is voorzien van een half roterende brander korf, de ventilatie kan uitgeschakeld worden, continu draaiende vijzel, aslade, boven aansluiting van rookkanaal is mogelijk. Te verwarmen ruimte tot 185m³/240m³

star
star

{{ quote_text }}

{{ name }}

Lees meer

Een wereld vol vuur en smaken

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x